torsdag, oktober 04, 2007

Datahaveri och mingel

Dagen började med att Jesper ringde och berättade att det inte bara var något kretskort som pajat i datorn utan att hela hårddisken eventuellt brunnit. Inget samtalet hade kunnat vara lika jobbigt att få. (Bortsett möjligen från dödsfall i familjen.) Hela dagen har jag och Stefan jagat gamla pdf:er och utifrån dessa lyckats pussla ihop en inlaga som är korrekt. Nu ska bara tryckeriet föra in slutkorret (Scandbook tycker att det ska bli jättekul!) sen är we ready to go.

Om en stund är det muslimskt mingel här på kontoret: boken För guds skull presenteras av författaren Kerstin Gustafsson Figueroa, ett dussin muslimer (som är med i boken) kommer hit och vi bjuder på dadlar, kanelbullar och varma drycker. Men först klockan 18.22, det är ju Ramadan.

2 kommentarer:

- sa...

Förlorar ni inte pengar på att trycka böckerna hos Scandbook i stället för hos något baltiskt tryckeri? Visserligen har jag hört att balterna blir allt dyrare..

Richard sa...

Nej faktiskt inte. Scandbook är billigare. Det är Bookwell också. Deras nyare pressar har så pass mkt större kapacitet att de kan hålla lägre priser verkar det som. På små upplagor, typ 1000 ex, är det dock billigare österut.