söndag, april 13, 2008

London Book Fair, LBF 1

I morgon bitti börjar Londons bokmässa. Jag sitter på Arlanda och väntar på försenat SAS-plan. Åker hem igen redan på onsdag morgon men tänkte att jag skulle försöka liveblogga lite intryck från mässan. "Alla" i hela branschen åker till London, det är andra gången jag åker. Stötte på Fredrik Lind, tidigare Hedengrensstjärna numera på Adlibris, redan på Arlanda Express. Vi bor dessutom på samma hotell.

Jag har ett jämförelsevis lugnt schema. Fyra möten imorgon plus mottagning i nordiska montern (tack Magdalena!) med efterföljande drink med Norstedts Agency (som representerar Åsa Linderborg med stor framgång!) och middag med bland annat Helen Gordon på Granta som jag åt kalkon med i New York i november (Thanksgiving hos Matt).

På tisdag har jag fem möten, plus ytterligare ett obokat plus kvällsaktivitet med Salomonsson Agency (som representerar Peter Fröberg Idling med stor framgång!)

Det normala verkar annars vara 15-20 möten per dag och total korvstoppning. Jag ska inte träffa någon agent, bara utländska förläggare. Nu ser jag att planet jag ska åka med taxar in så det kanske bara blir en halvtimmes försening härifrån.

1 kommentar:

stefan sa...

Definiera det inom citat satta "alla"...